[:sq]Pozicion i lirë pune pranë BKT Fier: Teller – Fier Branch[:]

[:sq]BKT: Një Vend i Shkëlqyer për të Punuar Ne jemi krenar për stafin tonë profesional, përpjekjet e të cilit kanë qënë thelbësore për performancën tonë të suksesshme. Këta njerëz të talentuar me profile, aftësi dhe interesa të ndryshme kanë kontribuar për ta bërë BKT-në një ndër institucionet financiare më të njohura, më konkuruese, më të preferuara dhe më të Read More…