[:sq]Projekti SUCCESS[:en]SUCCESS project[:]

[:sq]Ditën e enjte, dt.24.06.2021, në kuadër të rritjes së cilësisë së mësimdhënies dhe duke u mbështetur në objektivat e projektit SUCCESS, koordinatorja e projektit  Prof. Assoc. Elenica Pjero, Zv. Dekane e Kërkimit Shkencor në Fakultetin e Ekonomisë, organizoi leksionin online me studentët e këtij fakulteti dhe të ftuar dy përfaqesues nga Agjencia e Marrëdhënieve me PublikRead More…