[:sq] “Java ndërkombëtare e miqësisë për bashkëpunim në Ballkan” Universiteti St.Cyril dhe St.Methodius i Veliko Tërnovos në Bullgari[:]

[:sq]“Java ndërkombëtare e miqësisë për bashkëpunim në Ballkan”. Universiteti St.Cyril dhe St.Methodius i Veliko Tërnovos në Bullgari organizoi aktivitetin me temë“Java ndërkombëtare e miqësisë për bashkëpunim në Ballkan”, në kuadër të programit Erasmus+ KA107 gjatë periudhës 21-25 Qershor 2021.  Universiteti i Vlorës pati mundësinë të prezantonte dhe promoRead More…

[:sq]UV pjesëmarrës në Javën Ndërkombëtare Virtuale të Stafit në METU, Turqi[:]

[:sq]  UV pjesëmarrës në Javën Ndërkombëtare Virtuale të Stafit në METU, Turqi Universiteti Teknik i Lindjes së Mesme (METU) në Turqi me të cilën Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” ka një marrëveshje ndërinstitucione prej vitit 2017, organizoi më 21-25 Qershor 2021 eventin online “Java Ndërkombëtare Virtuale e Stafit – “Puna dixhitale dhe bota në kohën e Read More…