Trajnim i studentëve të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë në kuadër të projektit “Debating Economics” me mbështetjen e Fondit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF)

Në datën 26 maj, 2021, ekspertë të Junior Achievement of Albania trajnuan studentë të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë në kuadër të projektit “Debating Economics” me mbështetjen e Fondit Shqiptaro-Amerikan për Zhvillim (AADF). Ai përfshin disa universitete dhe do të kulmojë me një debat final mes më të mirëve. Trajnime të tilla synojnë të ndërtojnë një kultuRead More…

UV mirëpret stafin administrativ Erasmus+ nga Universiteti i Transilvanisë së Brasovit në Rumani.

UV mirëpret stafin administrativ Erasmus+ nga Universiteti i Transilvanisë së Brasovit në Rumani.   Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, mirëpriti më 24 maj 2021 Z. Codruț Abdi,  staf administrativ në Universitetin e Transilvanisë të Brasovit në Rumani për të realizuar shkëmbimin e tij në kuadër të programin Erasmus + në Drejtorinë e Komunikimit dhe Burimeve NjerëzorRead More…

[:sq]Bursa Erasmus + për student në Universitetin Opole në Poloni (University of Opole).[:]

[:sq]Thirrje për mobilitete studimi në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Opole në Poloni (University of Opole). Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin Opole në Poloni (University of Opole) hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të Programit “Erasmus+” për komponenRead More…

[:sq]Bursa Erasmus+ për student në Universitetin e Pitesti-t në Rumani (University of Pitesti)[:]

[:sq]Thirrje për mobilitete studimi në kuadër të Programit “Erasmus +” për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin e Pitesti-t në Rumani (University of Pitesti). Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë në bashkëpunim me Universitetin e Pitesti-t në Rumani (University of Pitesti) hap thirrjen për mobilitete studentësh në kuadër të Programit “Erasmus+Read More…

[:sq]Nënshkruhet marrëveshje midis Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Akademisë së Shkencave të Shqipërisë[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë dhe Akademia e Shkencave të Shqipërisë, përfaqësuar nga Rektor i Universititet Prof. Dr. Roland Zisi dhe Kryetari i Akademisë së Shkencave Prof. Skënder Gjinushi nënshkruan në datë 24. 05. 2021 marrëveshjen e bashkëpunimit mes dy institucioneve. Në këtë takim Kryetari i Akademisë së Shkencave shoqërohej nga Akademik Shaban Sinani dRead More…