[:sq]Zhvillimi i turizmit të qëndrueshëm përmes projektit TANGRAM me pjesëmarrje në workshop-e!![:en]Green and sustainable development through the TANGRAM project with participatory workshops!![:]

[:sq]Zhvillimi i turizmit të qëndrueshëm përmes projektit TANGRAM me pjesëmarrje në workshop-e!!   TANGRAM -Projekt   University “Ismail Qemali” of Vlora  është një prej partnerëve të projektit  TANGRAM[1] me akronim   Transnational Parks and Gardens Resources in Adriatic and Ionian tourist Marketplace të financuar nga programi ADRION. Projekti, filloi implemeRead More…

[:sq]Zhvillimi i qëndrueshem i turizmit përmes projektit TANGRAM[:en]INFO CARD | PARTECIPATORY LABS AND TANGRAM TRANSNATIONAL NETWORK  [:]

[:sq]Zhvillimi i qëndrueshem i turizmit përmes projektit TANGRAM INFO CARD | PARTECIPATORY LABS AND TANGRAM TRANSNATIONAL NETWORK   PJESËMARRJA NË WORKSHOP-E Pjesëmarrja në workshop-e ka si qëllim të përfshijë të gjithë  aktorët lokale të “Qarkut  Vlorë” si një “pjesë aktive” me qëllim identifikimin e propozimeve, veprimeve, aktiviteteve dhe treguesve për tëRead More…