[:sq]APLIKIM PËR GRANTE KËRKIMORE NGA FONDI NDËRKOMBËTAR I VISEGRADIT[:]

[:sq]APLIKIM PËR GRANTE KËRKIMORE NGA FONDI NDËRKOMBËTAR I VISEGRADIT Fondi Ndërkombëtar i Visegradit (IVF) dhe Instituti Universitar Evropian (EUI) ofrojnë 10 grante kërkimore me vlerë 5000 Euro secili për vitetet 2021-2022. Grantet janë të hapura për studiues pasuniversitarë (në master, dokotraturë ose staf akademik) nga Evropa Qendrore dhe Lindore të interesuar në integrimRead More…

[:sq]HAPEN THIRRJET PËR APLIKIM NË KUADER TË PROGRAMIT ERASMUS+ PËR VITIN 2021[:]

[:sq]HAPEN THIRRJET PËR APLIKIM NË KUADER TË PROGRAMIT ERASMUS+ PËR VITIN 2021 Komisioni Europian ka hapur thirrjet për projekt propozim në kuadër të Programit Erasmus+ për vitin 2021. Thirrja përfshin Akset e mëposhtme të Programit: KA1 – Mobiliteti i të nxënit KA2 – Bashkëpunimi ndërmjet organizatave dhe institucioneve KA3 – Mbështetje për zhvillimin dhe bashkRead More…