[:sq]Java ndërkombëtare e studentëve në Beograd (ISWiB 2021)[:]

[:sq]Java ndërkombëtare e studentëve në Beograd (ISWiB 2021)   Java Ndërkombëtare e Studentëve në Beograd është një festival ndërkombëtar arsimor dhe kulturor që zhvillohet në Beograd, Serbi. Ky aktivitet krijon një dialog multikulturor midis të rinjve dhe fokusohet në rritjen e vetvetes dhe përmbushjen personale nën moton “Unë e vlerësoj veten” (#IappreciateMe). Read More…

[:sq]Thirrje për aplikim nga Universiteti Hradec Králové, Çeki[:]

[:sq] Thirrje për aplikim nga Universiteti Hradec Králové, Çeki Universiteti Hradec Králové në Çeki ka hapur thirrjen për aplikime në kuadër të projekteve mbi mobilitetet ndërkombëtare me qëllim: Rritjen e bashkëpunimeve ndërkombëtare Zhvillimin e Burimeve Njerëzore në kërkim Mbështetje në rritjen profesionale të kërkuesve Aplikantëve u kërkohet të jenRead More…

[:sq]​Konferenca e 17-të ndërkombëtare e ASECU-t[:en] 17th International Scientific Conference of ASECU[:]

[:sq]​Konferenca e 17-të ndërkombëtare e ASECU-t  Fakulteti Ekonomiks në Universitetin e Beogradit do të mirëpresë dhe organizojë këtë vit konferencën e 17-të ndërkombëtare të ASECU-t  me temë “Post-COVID19 në SEE dhe Rajonin e Detit të Zi”. Konferenca organizohet dhe me rastin e 25 vjetorit të ASECU-t në 13-14 Shtator 2021, Beograd, Serbi dhe do të bashkojë ekRead More…

[:sq]Universiteti i Torinos në Itali organizon Eventin Online Dita e Hapur në UniTorino ku janë të ftuar të marrin pjesë studentë të UV-së[:]

[:sq]EVENTI ONLINE “DITA E HAPUR NË UNIVERSITETIN E TORINOS” Universiteti i Torinos në Itali organizon ditën e enjte më 08.04.2021 eventin “Dita e hapur në UniTorino”. Eventi do të organizohet online dhe mirëpret studentë ndërkombëtarë të interesuar mbi programet akademike të Universitetit të Torinos, kryesisht atyre të ofruara në gjuhën angleze. Gjatë eventit, pjesëmRead More…

[:sq]SC Meeting te projektit TANGRAM te mbajtur me 24 Mars 2021[:en]24 March 2021 SC Meeting of project “Transnational pArks aNd Gardens Resources in Adriatic and ionian tourist Marketplace” (TANGRAM).[:]

[:sq]U mbajt më 24 Mars 2021 SC Meeting i projektit Transnational pArks aNd Gardens Resources in Adriatic and ionian tourist Marketplace” (TANGRAM). Objektivi i përgjithshëm i projektit është krijimi dhe promovimi i emrit të markës ADRION në turizëm për të promovuar një vlerë të qëndrueshme dhe për të integruar në ofertën turistike Parqet si burime të fshehura të një sisRead More…