[:sq]Publikohet katalogu i Masterave Erasmus Mundus për vitin akademik 2020-2021[:]

[:sq]Publikohet katalogu i Masterave Erasmus Mundus për vitin akademik 2020-2021   Katalogut të Masterave të përbashkëta Erasmus Mundus u shtohen dhe 40 programe te reja Master për vitin akademik 2020-2021, duke arritur numrin e 120 programeve Master të përbashkët të vëna në dispozicion të studentëve në mbarë botën. Programi Erasmus Mundus mundëson kryerjen e një proRead More…