[:sq]Mesazh për studentët e UV nga Rektori, prof. Roland Zisi[:]

[:sq]Të dashur sudentë te Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, Të dashur familjarë të studentëve,  Duke Ju konsideruar pjesëtarë të familjeve tona, unë personalisht, kolegët e mi autoritete drejtuese si dhe gjithë pedagogët dhe punonjësit e UV, në këto ditë të vështira epidemie,  Urojmë dhe Lutemi nga zemra që JU dhe NJEREZIT E DASHUR që Ju rrethojnë, të gëzoni Read More…

[:sq]Njoftim për anullim të thirrjeve Erasmus+ dhe MEVLANA[:]

[:sq]Njoftim për anullim të thirrjeve Erasmus+ dhe MEVLANA Universiteti i Vlores njofton se anullohen të gjitha thirrjet  për student/staf të mbështetur nga programet Erasmus+ dhe MEVLANA, të cilat janë shpallur në faqen zyrtare të internetit dhe rrjetet sociale të Universitetit ‘’Ismail Qemali’’ Vlorë. Thirrjet do të rishpallen përsëri sapo situata e krijuar nga COVID-Read More…

[:sq]Fillon në UV trainimi i personelit mjekësor dhe infermieror për përballimin e COVID-19[:]

[:sq]Spitali Rajonal Vlorë dhe Fakulteti i Shëndetit Publik, i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë, kanë filluar ditën e sotme, datë 18. 03. 2020, Trainimin e personelit mjekësor dhe infermieror të rajonit që do t’u bashkohen ekipeve mjekësore në terren, në shërbim të popullatës dhe përballimit të situatës së COVID-19. Mjekë ekspertë të Spitalit Rajonal dhe pedagogë të Read More…