[:sq]Njoftim punësimi[:]

[:sq]NJOFTIM Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë, bazuar në Urdhërin Nr. 113, datë 02.12.2019 të Rektorit, shpall njoftimin për konkurim të hapur, për vendin e lirë të punës në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë: 1 (NJE) PERSONEL AKADEMIK ME KOHË TË PLOTE NË GRUP LËNDËT E INXHINIERISË ELEKTRIKE, PRANË DEPARTAMENTIT TË INXHINIERIVE DHE TEKNOLOGJISË DETARE NË FAKRead More…

[:sq]Bursa Erasmus+ për studentët në Universitetin Oulu, Finland[:]

[:sq]Thirrje për bursa studimi për studentët në kuadër të Programit Erasmus + për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Oulu (University of Oulu) në Finland. Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Universitetin Oulu në Finland, në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton të gjithë studentët e UV-së të aplikojnëRead More…

[:sq]Bursa Erasmus + për studentët në Universita degli Studi di Bergamo, Italy[:]

[:sq]ERASMUS+ HIGHER EDUCATION STUDENTS MOBILITY – KEY ACTION 107 – International Credit Mobility Project – 2019-1-IT02-KA107-061514 Call for Applications Student Mobility for Studies Academic Year 2019-20 (second semester) Art. 1. Purpose of the Call and General Regulations 1.1 This call regulates the application procedure for student mobility in the framework of the Erasmus+ International Read More…

[:sq]Trajnim: “Hapat dhe Teknikat e Shkrimit të një Projekt Propozimi Cilësor”.[:]

[:sq]Drejtoria e Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë dhe Projekteve (Sektori i Marrëdhenieve me Jashtë dhe Projekteve) pranë UV-së organizoi në dt. 25 Nëntor 2019 pranë Bibliotekës së Godinës C, trajnimin me temë “Hapat dhe Teknikat e Shkrimit të një Projekt Propozimi Cilësor”. Trajnimi kishte për qëllim rritjen e kapaciteteve të kërkuesve të rinj/personel akademikRead More…

[:sq]Bursa Erasmus + stafi për mësimdhënie/trajnim në Universitetin Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave të Aplikuara në Kalisz, Poloni[:]

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Shtetëror “President Stanisław Wojciechowski” të Shkencave të Aplikuara në Kalisz, Poloni   Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin Shtetëror “President Stanisław WojciechowsRead More…

[:sq]Bursa Erasmus + stafi për mësimdhënie/trajnim në Universitetin Teknologjik Bialystok, Poloni[:]

[:sq]Thirrje për mobilitet stafi për mësimdhënie/trajnim në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1 International Credit Mobility në Universitetin Teknologjik Bialistok në Poloni Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me universitetin Teknologjik Bialistok në Poloni në kuadër të Programit Erasmus+ për komponentin KA1, fton stafin e punësuar me kontrRead More…

Njoftim

[:sq]   Datë 02.12.2019 vijon mësimi. Njoftohen pedagogët dhe studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, se ditën e Hënë, datë 02.12.2019, vijon sërish procesi mësimor, sipas Kalendarit Akademik të njoftuar qysh në fillim të vitit akademik. Suksese! Rektori Prof. Dr. ROLAND ZISI[:en]Datë 02. 12. 2019 vijon mësimi. Njoftohen pedagoget dhe studentet e UniversiRead More…