[:sq]Falenderim![:]

[:sq]Falenderojmë studentët, ish studentët, personelin akademik, administrativ të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, dhe të gjithë qytetarët Vlonjat që u solidarizuan me thirjen e këshillit studentor dhe përfaqësuesit e studentëve në senatin akademik për të mbledhur ndihma për të prekurit nga tërmeti I datës 26 Nëntor. Të gjithë së bashku në këto ditë të vështRead More…