[:sq]THIRRJE PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN MARRËDHËNIET SHQIPTARO-KINEZE: TRADITA, GJENDJA DHE PERSPEKTIVA[:]

[:sq]THIRRJE PËR PJESËMARRJE NË KONFERENCËN Marrëdhëniet shqiptaro-kineze: tradita, gjendja dhe perspektiva Konferencë Shkencore Ndërkombëtare në 70-vjetorin e vendosjes së marrëdhënieve midis Shqipërisë dhe Kinës Tiranë-Vlorë, 10-13 tetor 2019 Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali”, në bashkëpunim me Akademinë e Shkencave të Shqipërisë, Universitetin e GjuhRead More…