[:sq]Konferenca e Dytë Shkencore “Rendi, Siguria, Komuniteti”[:en]Second Scientific Conference “Order, Safety, Community”[:]

[:sq]Fakulteti i Sigurisë dhe Hetimit, të Akademisë së Sigurisë, Departamenti i Drejtësisë, i Fakultetit të Shkencave Humane, të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë dhe Drejtoria e Policisë së Shtetit Vlorë organizuan ditën e Premte, datë 24.05.2019, pranë ambienteve të Universitetit, Konferencën e Dytë Shkencore “Rendi, Siguria, Komuniteti”. Në këtë aktivitet morrRead More…