[:sq]Thirrje Antall József Summer School 2019[:]

[:sq]Thirrje Antall József Summer School 2019   Shkolla verore “Antall József“ (Antall József Summer School) në Hungari shpall thirrjen për aplikim për një program edukimi dy javor në Budapest në datat 1-11 Korrik 2019 në Budapest. Aktiviteti  do të zhvillohet mbi rolin e vendeve të Visegradit te partnerët rajonal, si Bashkimi Evropian, NATO dhe OSBE. Mund të aplikoRead More…

[:sq]Thirrje nga Universiteti Torinos[:]

[:sq]Thirrje nga Universiteti Torinos Universiteti i Torinos shpall thirrjen për bursa për studentë vizitorë në Departamentin e Filozofisë dhe kurse të reja në Departamentin e Studimeve historike. Departamenti i Filozofisë dhe Shkencave të Edukimit ofron 3 bursa mobiliteti për studentët nga universitetet jo-italiane për vitin akademik 2018-2019. Programi i bursave është pjesRead More…