[:sq]Thirrje e hapur nga Universiteti i Transilvanisë në Brasov të Rumanis, mbështetur nga programi Erasmus+[:]

[:sq]Thirrje e hapur nga Universiteti i Transilvanisë në Brasov të Rumanis, mbështetur nga programi Erasmus+ Formular aplikimi per personelin akademik Formular aplikimi per personelin administrativ Formular aplikimi per studentet   Thirrje për bursa studimi për studentët Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” në bashkëpunim me Universitetin e Transilvanisë në BrasRead More…

[:sq]THIRRJE PËR APLIKIM 2019 PROGRAMI ERASMUS+[:]

[:sq]THIRRJE PËR APLIKIM 2019 PROGRAMI ERASMUS+ Call For Proposals 2019 — EAC/A03/2018 Erasmus+ Programme (2018/C 384/04) Gazeta zyrtare e Bashkimit Europian ka publikuar thirrjen për propozime për vitin 2019 për komponentët e programit Erasmus+ si vijon: – KA 1:“Shkëmbimet afatshkurtra për stafet dhe studentët” (International Credit Mobility) – KA 2: Projektet “Rritja e kRead More…

[:sq]Takim konsultativ për Projektligjin për Rininë[:en]Consultative meeting on the Draft Law on Youth[:]

[:sq]Takim konsultativ për Projektligjin për Rininë Një takim mjaft i rëndësishëm për për prezantimin e Projekligjit për Rininë u zhvillua në datën 08.11.2018 në sallën “Rilindja’ të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë. Ky takim i dytë u zhvillua në kuadrin e takimeve konsultative në 12 qarqet e vendit. Me pjesëmarrës: Z. Shpati Kolgega, Zëvendësministër i ArRead More…