[:sq]Thirrje për aplikim nga Universiteti i Torinos[:]

[:sq]Thirrje për aplikim nga Universiteti i Torinos Universiteti i Torinos në Itali shpall thirrjen e dytë për aplikime për vitin akademik 2018-2019 për 4 (katër) vende për profesorë të ftuar. Universiteti po kërkon anëtarë të fakulteteve nga universitetet e vendeve të BE-së dhe jo të BE-së të interesuar për ligjërimin e lëndëve zyrtare në nivelin Bachelor dhe MasterRead More…