[:sq]Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlore, Prof. Dr Roland Zisi, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Princin e Maltës, Alfred Joseph Baldacchino, njëkohësisht dhe Rektor i Universitetit Sankta Cirili të Maltës.[:]

[:sq]Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlore, Prof. Dr Roland Zisi, nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Princin e Maltës, Alfred Joseph Baldacchino, njëkohësisht dhe Rektor i Universitetit Sankta Cirili të Maltës. Rektori i Universitetit “Ismail Qemali”, Vlore, Prof. Dr Roland Zisi, në datat 25 dhe 26 tetor 2018, kreu një vizitë pune në Universitetin Sankta Cirili të MaltRead More…