[:sq]1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018)[:]

[:sq]Departamenti i Biznesit organizon “1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018) 1st International Conference on Marketing and Tourism 2018 (ICMT 2018), me temë “Trends in Marketing and Tourism for Sustainable Development” do të zhvillohet në datat 13 & 14 Dhjetor 2018. Ne bashkepunim me: University of Salento, Italy University of Montenegro, Faculty of ToRead More…

[:sq]Thirrje për mobilitete në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility në Universitat de les Illes Balears (UIB)[:]

[:sq]Thirrje për mobilitete në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility në Universitat de les Illes Balears (UIB) Në kuadër të Erasmus + International Credit Mobility hapet thirrja per mobilitete studenti dhe stafi nga Departamenti i Gjuhëve të Huaja, UV drejt Universitat de les Illes Balears (UIB). Thirrje për mobilitete në kuadër të Erasmus + International Credit MobiRead More…