[:sq]Erasmus+ ICM[:]

[:sq]Në datë 27 Shtator, 2018, ora 11:00-12:30 pranë ambienteve të UV-së u realizua me sukses nga Sektori i Projekteve dhe Marrëdhënieve me Jashtë, takimi mbi zbatimin e projekteve International Credit Mobility (mobilitetin ndërkombëtar të krediteve) të programit Erasmus +, në të cilat Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë është partner. Gjithashtu, ky takim ishte dhe në pëRead More…