[:sq]AKTIVITET ME RASTIN E 1 QERSHORIT[:]

[:sq]Me rastin e Festës se Fëmijëve, 1 Qershorin, Departamenti i Shkencave Kompjuterike ndërmori iniciativën për zhvillimin e një aktiviteti social në Shtëpinë e Foshnjës në Vlorë. Kësaj nisme ju bashkuan jo vetëm pedagogët, por edhe studentët e cikleve të studimit Bachelor dhe Master. Në datën 31 maj, përfaqësues të Departamentit, pedagogë dhe studentë dhuruan pranë sRead More…