[:sq]Prezantim dhe Njoftim i Programeve të Shkëmbimit Fulbright dhe Humphrey.[:en]Presentation and Announcement of the Fulbright and Humphrey Exchange Programs.[:]

[:sq]Takim i Zhvilluar midis Përfaqësuesve të Ambasadës së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, si dhe institucioneve të qytetit të Vlorës dhe Fierit. Ky takim u zhvillua në ambientet e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, më datë 19.04.2018, me përfaqësues Znj. Megan McGill, Zv. Shefja e zyrës së Publikut të Ambasadës së ShtetevRead More…