[:sq]TAKIMI ME MINISTREN Znj. LINDITA NIKOLLA[:]

[:sq]Universiteti “Ismail Qemali” tanimë i akredituar ndërkombëtarisht, ditën e martë më datë 30.01.2018 priti në mjediset e tij Ministren e Arsimit Sportit dhe Rinisë, Znj. Lindita Nikolla, në një diskutim të hapur me studentë dhe pedagogë. Fokusi i takimit ishte diskutimi i Ligjit të Arsmit të Lartë dhe hapat që janë duke u ndërmarrë për prodhimin e akteve nënligjore pRead More…