[:sq]Orari MS ne Pasurite e paluajtshme, viti I[:]

[:sq] Orari MS ne Pasurite e paluajtshme, viti I Leksione Seminare Nr. Kodi Lenda Dita Ora Salla Pedagogu Dita Ora Salla Pedagogu 1 BIZ 431/MKT 415 Zgjidh nje nga: Sjellje organizative e avancuar /Marketing i produkteve financiare H 14:00 -17:00 A 102 Z. Sinaj H 17:00-18:00 A 102 Z.Sinaj M 09:00-12.00 A 202 E.Bazini M 12:00-13:00 A 202 E.Bazini
Read More…

[:sq]Orari i Master Profesional ne Administrim Publik, viti I[:]

[:sq] Orari i Master Profesional ne Administrim Publik, viti I Leksione Seminare Nr. Kodi Lenda Dita Ora Salla Pedagogu Dita Ora Salla Pedagogu 1 BIZ 410 Njohuritё bazё nё admnistratёn publike R 16:00-19:00 A 104 A. Cipi R 19:00-20:00 A 104 A. Cipi 2 BIZ 421 Manaxhimi i burimeve njerёzore nё administratёn publike M 13:00-16:00 A 407 I. LipRead More…

[:sq]ORARI PRANVERE 2020 BACHELOR FSHT[:]

[:sq] DITA Ora Salla DITA Ora Salla DEPARTAMENTI I BIOLOGJISE DEPARTAMENTI I BIOLOGJISE Viti i pare          13 jave + 2 jave praktik BIO 160 Botanike e Pergjithshme 3/1/1 Ilva Alushi M,E 08:00-10:00 M / 09:00-10:00 E C 411 S P 09:00-10:00 C401 Donald Shuka LAB P 10:00-11:00 C401 Donald Shuka BIO 161Read More…

[:sq]ORARI PRANVERE 2020 MP & MS NE FSHT[:]

[:sq] MASTER PROFESIONAL NË MËSUESI PËR ARSIMIN E MESËM NË LËNDËN MATEMATIKË Departamenti i Matematikes Nr. KODI LENDA PEDAGOGU LEKSIONE SEMINARE PEDAGOGU DITA Ora Salla DITA Ora Salla Viti I MAT 421 L 3/2 Analizë e Lartë 2 Ermal Feleqi E 12:00-15:00 C404 E 15:00-17:00 C404 Ermal Feleqi MAT 451 L 3/2 Algjebër e LartRead More…

[:sq]FAKULTETI I EKONOMISË Bachelor[:]

[:sq] FAKULTETI I EKONOMISË Orari Perfundimtar Mësimor Vjeshtë 2017 Cikli i Parë i Studimeve Bachelor me Kohë të Plotë Departamenti i Finances Nr. Leksione Seminare Kodi Lenda Dita Ora Salla Pedagogu Dega Dita Ora Salla Pedagogu 1 FIN 120 Baza Finance R,E 09.00 -10.30 A 206 F. Madani Finance Viti I H 11.00 -12.00 A 206 F.MaRead More…

[:sq]SKEMA E VLERESIMIT PER SEKRETAR DEKANI FSHP[:]

[:sq] Të dhënat Pikë Shkollim dhe kualifikim të mëtejshëm Master profesional në fushën e Jurisprudencës   Master Shkencor në fushën e Jurisprudencës   10 pikë   25 pikë Përvojë pune në profesion Eksperienca pune 2 pikë për çdo vit pune (jo më shumë se 10 pikë) Njohuri të gjuhëve të huaja perëndimore  Gjuhë e huajRead More…

[:sq]“Të Ndalojmë HIV së Bashku”[:]

[:sq]Njoftojmë të gjithë studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë të marrin pjesë në seminarin e organizuar nga Fakulteti i Shëndetit Publik  me rastin e  1 Dhjetorit, ditës Botërore të HIV \ AIDS. Ora 9:00,  salla C “100” pranë Godinës “C” “Të Ndalojmë HIV së Bashku” Ndërgjegjësimi dhe luftimi i stigmës rreth HIV. Informim. Testim. Përfshirje. &nbRead More…

[:sq]Konferenca shkencore ndërkombëtare[:]

[:sq]Konferenca shkencore ndërkombëtare me temë “Konsolidimi i shtetit dhe sfidat eurointegruese” Kemi kënaqësinë t’Ju ftojmë të merrni pjesë në konferencën shkencore ndërkombëtare me temë “Konsolidimi i shtetit dhe sfidat eurointegruese”, e cila organizohet nga Fakulteti i Administratës Publike i Kolegjit AAB, në bashkëpunim me Universitetin “Ismail Qemali”, VlorRead More…

[:sq]“TË PASTROJMË SHQIPËRINË”[:]

[:sq]  Studentët e Universitetit “Ismail Qemali ” Vlorë, nën kujdesin e veçantë të Rektorit Prof.Dr Roland Zisi dhe me mbështetjen  e Dekanit të Fakultetit të Shkencave Teknike Prof.As. Hajdar Kiçaj si dhe Deparatamentit të Biologjisë ju bashkuan sloganit “Të pastrojmë Shqipërinë” sot më datë 24.11.2017, e cila ka për qëllim të mobilizojë qytetarët që  të bashkoRead More…

[:sq]SKEMA E VLERESIMIT PER SEKRETAR DEKANI FSHT[:]

[:sq]:   Të dhënat Pikë Shkollim dhe kualifikim të mëtejshëm Master Shkencor   Master Shkencor në Drejtësi   10 pikë   25 pikë Përvojë pune në profesion Eksperienca pune 2 pikë për çdo vit pune (jo më shumë se 10 pikë) Njohuri të gjuhëve të huaja perëndimore  Gjuhë e huaj angleze   Gjuhë e huaj italRead More…