Njoftim

Ju njoftojmë se ditën e Premte dt.06.10.2017 ora 12:00 në sallën”Rilindja”do të zhvillohet një takim me konsulentin e jashtëm të UV-së Dr.Shaban Sinani(Akademik në Akademinë e Shkencave). Të pranishëm do të jenë të gjithë pedagogët që janë duke ndjekur Doktoraturë dhe ata që duan të vazhdojnë në këtë cikël studimesh. Takimi do të zhvillohet në foRead More…

Seminar: ”Identifikimi i Depresionit Postpartum tek gratë e Maternitetit të Vlorës dhe rëndësia e edukimit të tyre nga personeli shëndetësor’

Ju njoftojmë se Fakulteti i Shëndetit Publik, Departamenti i Kujdesit Shëndetësor ditën e shtunë 7 Tetor 2017 do të zhvilloj seminarin trajnues me temë: ”Identifikimi i Depresionit Postpartum tek gratë e Maternitetit të Vlorës dhe rëndësia e edukimit të tyre nga personeli shëndetësor” Seminari do të zhvillohet në ambjentet e Fakultetit të Shëndetit Publik, Godina B. MRead More…