Takim midis përfaqësuesve të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë dhe Universitetit të Gjuheve të Huaja të Pekinit

Një takim i rëndësishëm u zhvillua sot midis Rektorit të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, Prof. Dr. Roland Zisi dhe Rektorit të Universitetit të Gjuheve të Huaja të Pekinit, Prof. Dr. Peng Long. Gjatë takimit u zhvillua një diskutim i frutshëm dhe konstruktiv midis dy palëve, ku u fol për pikat e mundshme të bashkëpunimit si: Shkëmbimi i studentëve dhe personelit akRead More…

Rektori Prof. Dr. Roland Zisi dhe Zv. Rektori PhD. Enkelejd A. Mëhilli përfaqësues të Shqipërisë në grupin drejtues të Kontrollit të Duhanit për Europën

Rektori Prof. Dr. Roland Zisi  dhe  Zv. Rektori PhD. Enkelejd A. Mëhilli për Zhvillimin Institucional dhe Komunikimin, të Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë  u  përzgjodhën si përfaqësues të Shqipërisë për të marrë pjesë në grupin drejtues të Kontrollit të Duhanit për Europën,  i cili  u zhvillua nga Shkolla e Shëndetit Publik “Johns Hopkins Bloomberg” (JHSPRead More…