Orari i Provimeve

  • Fakulteti i Ekonomisë – Provimet Finale- Pranverë 2016

  • Provimi i Pjesshëm – Vjeshtë 2015

  • Kalendari i provimeve finale – Pranverë 2015

  • PARAPROVIMI I – Sezoni Akademik – Bachelor – Pranverë 2015

  • Vjeshte 2014- 2015 studime të Ciklit të Parë Part-Time të programit Master

  • Vjeshte 2014- Studime të Ciklit të Parë Part-Time (Bachelor Administrim Biznesi – Data: 09.02.2015)

  • SEZONI VJESHTE 2014 – KALENDARI I PROVIMEVE FINALE – MASTER (Data: 09.02.2015)

  • Shkencat teknike – Provimet finale – Pranverë 2016

  • Provimet Vjeshtë 2015 – FSHT- Bachelor dhe Master

  • DATAT E PROVIMEVE JANAR 2016 (FSHT)

  • Provime të pjesshme-Vjeshtë 2015

  • DATAT E PROVIMEVE FINALE – BACHELOR – PRANVERE 2015

  • PARAPROVIMI I – Sezoni akademik – Master – Pranverë 2015

  • PARAPROVIMI I – Sezoni akademik – Bachelor – Pranverë 2015

  • ORARI I PROVIMEVE FINALE – Sezoni akademik – Vjeshtë 2014

  • Shkencat Humane – Provimet Finale – Pranverë 2016

  • Provimet Finale Vjeshtë 2015-2016

  • Orari i Provimeve Janar 2016- FSHH

  • PROVIMET E PARA TË PJESSHME- VJESHTE 2015

  • ORARI I PROVIMEVE FINALE – PRANVERE 2015

  • PARAPROVIMI I – Sezoni Akademik – Bachelor Pranverë 2015

  • Grafiku i provimeve, Mars 2015,  Master Profesional, viti i parë

  • ORARI I PROVIMEVE FINALE – Sezoni akademik – Vjeshtë 2014

  • Shëndeti Publik – Provimet finale – Pranverë 2016

  • Orari i provimeve Vjeshtë 2015 – Bachelor dhe Master

  • ORARI I RIPROVIMEVE TË FSHP – JANAR 2016

  • PROVIMI I PJESSHËM – Vjeshtë 2015

  • ORARI I PROVIMEVE FINALE MASTER – PRANVERË 2015

  • PROVIMET FINALE BACHELOR – PRANVERË 2015

  • PARAPROVIMI I – Sezoni Akademik – Pranverë 2015

  • PARAPROVIMI I – Sezoni Akademik – Bachelor – Pranverë 2015

  • ORARI I PROVIMEVE FINALE – Sezoni akademik – Vjeshtë 2014 – Master

  • ORARI I PROVIMEVE FINALE – Sezoni akademik – Vjeshtë 2014 – Bachelor