Keshilli (FSHP)

KËSHILLI AKADEMIK I FAKULTETIT TË SHËNDETIT PUBLIK

 

Dekane e FSHP

  1. Aurela Saliaj

Departamenti i Infermierisë

  1. Majlinda Zahaj
  2. Sonila Nikaj
  3. Rozeta Luçi

Departamenti i Kujdesit për Nënën dhe Fëmijën

  1. Saemira Durmishi
  2. Rezarta Petani

Departamenti i Shëndetit Publik

  1. Yllka Bilushi
  2. Ela Peto

Sekretare e FSHP

  1. Belinda Dauti

Studente e FSHP

  1. Çelestina Memaj