Njoftim aplikimi per personel akademik me angazhim të plotë

Lënda: Njoftim aplikimi per personel akademik me angazhim të plotë ne Universitetin “Ismail Qemali” Drejtuar: Fakultetit te Shkencave Teknike Zyres se Burimeve Njerezore Drejtorise se Komunikimit Drejtorise se IT-se Ne mbeshtetje te nenit 64 te ligjit Nr. 80/2015 “Per Arsi
Vazhdo Leximin →

Ceremoni e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa”

Universiteti “Ismail Qemali” me date 20 Janar, ora 11:00 Salla Rilindja organizon Ceremoninë e dhënies së titullit “Doctor Honoris Causa” Prof.Dr. Triantafyllos Almpanis dhe Prof. Genuario Belmonte, dy personalitete të shquara botërore në fushën akademike dhe shkencore,
Vazhdo Leximin →

Bursa per studime universitare dhe pasuniversitare ne Turqi

INFORMACION NGA ZYRA E PROJEKTEVE Zyra e Projeketeve ju ben me dije se Republika e Turqise ka siguruar mundesine per te akorduar studenteve bursa per studime universitare dhe pasuniversitare ne Turqi per vitin akademik 2016-2017. Afati per burset pasuniversitare do te behen mes datave
Vazhdo Leximin →

Regjistrimi ne sistemin ESSE 3

Njoftohen të gjithë studentët e Diplomës së nivelit te parë të studimeve BACHELOR, se janë hapur regjistrimet në sistemin elektronik të Universitetit “Ismail Qemali”, Vlorë. Për tu regjistruar klikoni në ESSE 3 në krye të faqes, ose klikoni linkun e mëposhtëm ESSE 3, më pa
Vazhdo Leximin →

Erasmus Mundus: Projekti Green Tech Western Balkans Thirrja e trete per aplikime mobiliteti

Njoftohen të gjithë STUDENTET si dhe STAFI AKADEMIK dhe ADMINISTRATIV se është hapur thirrja e tretë për aplikime për mobilitete në UNIVERSITETET EUROPIANE partnere të projektit Green Tech Western Balkans- Smart and Green technologies for sustainable and innovative societies in Wester
Vazhdo Leximin →

Erasmus Plus: Mobilitet trajnimi ne Poloni-UCTE, Sucha

Bazuar në marrveshjen për mobilitet stafi dhe studentë, Key action 1, Erasmus Plus, që Universitti i Vlores ka lidhur me Universitetin College of Tourism and Ecology, SUCHA, Poloni ( UCTE), ju rikujtoj se është e hapur thirrja për aplikime për mobilitet 5 ditë me qëllim trajnimi në fu
Vazhdo Leximin →

Njoftim për studenët me bursë

Mbështetur në VKM e dates 21.12.2016 “PËRCAKTIMIN E KRITEREVE PËR PËRFITIMIN E BURSAVE NGA FONDI I MBËSHTETJES STUDENTORE PËR STUDENËT E SHKËLQYER, STUDENTËT QË STUDIOJNË NË PROGRAME STUDIMI NË FUSHAT PRIORITARE DHE STUDENTËT NË NEVOJË” njoftohen studentët e vitit II dhe III , në të g
Vazhdo Leximin →

Njoftim mbi zhvillimin e intervistave per personel akademik

MBI NJOFTIMIN E ZHVILLIMIT TЁ INTERVISTЁS PЁR APLIKANTET PЁR PESONEL AKADEMIK ME KOHЁ TЁ PLOTЁ NЁ UNIVERSITETIN “ ISMAIL QEMALI” VLORЁ Ne mbeshtetje të nenit 64 të ligjit nr, 80/2015 “ Për Arsimin e Lartë dhe kërkimin shkencor në Institucionet e Arsimit të Lartë në Republikën e Shqipë
Vazhdo Leximin →

Aktivitet bamirësie

Me rastin e festave të fundvitit, Universiteti “Ismail Qemali” Vlore organizon nje aktivitet bamirësie për fëmijët e “Shtëpia e Foshnjës”, Vlorë, dhe per femijet e “Qendra e Zhvillimit te Personave me Aftesi te Kufizuara”me qëllim që këta fëmijë të ndjejnë sadopak ngrohtësi në këtë fu
Vazhdo Leximin →

NJOFTOHEN TE GJITHE STUDENTET DHE STAFI AKADEMIK DHE ADMINISTRATIV

NJOFTIM NJOFTOHEN TE GJITHE STUDENTET DHE STAFI AKADEMIK DHE ADMINISTRATIV SE ESHTE HAPUR THIRRJA E TRTE PER APLIKIME PER MOBILITETE NE UNIVERSITETET EUROPIANE TE PARTNERITETIT TE PROJEKTIT PER NIVELET. 1. BACHELOR (VITI I DYTE DHE VITI I TRETE I STUDIMIT ) 2. MASTER 3. DOKTORATURE 4.
Vazhdo Leximin →