Maratona 2017

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë në datën 29 MAJ ora 10:00 organizon “Maratonën 2017” në qytetin e Vlorës,  me qëllim sensibilizimin e qytetarëve si dhe gjithë pjesëmarrësve në këtë Maraton kundër nxitjes së diskriminimit dhe racizmit. Realizimi i kësaj maratone do të sjellë vazhdim
Vazhdo Leximin →

Njoftim

Në kuader të Dites Ndërkombëtare të Fëmijeve – 1 Qershor 2017, Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë merr iniciativen për t’ju  ardhur në ndihme kësaj radhe fëmijeve nga Qendra e Zhvillimit të Personave më Aftësi të Kufizuara. Janë të mirëpritur gjithë studentët, stafi akademik dhe
Vazhdo Leximin →

Shkolla Verore “INFORMIM DHE PRIVATESI”

Ftojmë gjithë studentët e interesuar të rregjistrohen në Shkollën Verore “INFORMIM DHE PRIVATESI”, një iniciativë e zyrës së Komisionerit për të drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale i cili ka si qëllim edukimin e studentëve me parimet dhe zbatimin e dy
Vazhdo Leximin →

Shpallje për World University Service (WUS)

Referuar takimit që u zhvillua në sallën e amfiteatrit në Godinën C me Dr. Eda Terzi po ju vëmë në dispozicion udhëzuesit e aplikimit për pjesëmarrje në trajnim të studentëve të Universitetit “Ismail Qemali” njëkohësisht në faqen e WUS do të shpallet së shpejti aplikimi i
Vazhdo Leximin →

Seminari me temë ”Rreziqet e Valëve Celulare në Shëndetin e Adoleshentëve dhe Mënyrat e Mbrojtjes prej tyre”

Fakulteti i Shëndetit Publik i Universitetit ”Ismail Qemali” Vlorë në bashkëpunim me gimnazin ”Halim Xhelo” realizuan seminarin informues-sensibilizues për shëndetin me temë ”Rreziqet e Valëve Celulare në Shëndetin e Adoleshentëve dhe Mënyrat e Mbrojtjes prej tyre”. Takimi u hap me fj
Vazhdo Leximin →

Aktivitet i Fakultetit të Shëndetit Publik të Universitetit ”Ismail Qemali” Vlorë

Në kuadër të 12 Majit, Ditës Ndërkombëtare të Infermierit, në mbështetje të traditës së Fakultetit të Shëndetit Publik të Universitetit ”Ismail Qemali” Vlorë shkuan sot të jepnin kontributin e tyre të mbledhur nga student dhe pedagogë të këtij fakulteti, për t’ju dhënë këtyre fëmijëve
Vazhdo Leximin →

Mbledhja për proçesin e Akreditimit të Univesritetit ”Ismail Qemali” Vlorë

Sot në Universitetin“ Ismail Qeamlai” Vlorë  pranë sallës Rilindja u zhvillua mbledhja për proçesin e Akreditimit të Univesritetit ”Ismail Qemali” Vlorë kryesuar nga Rektori Prof. Dr. Roland Zisi dhe Grupi i vlerësimit të  brendshëm (GVB), për të informuar gjithë stafin akademik të UV
Vazhdo Leximin →

Takimi me temë: “Diskriminimi në vendin e Punës”

Sot në Univesrsitetin”Ismail Qemali” Vlorë pranë sallës “Rilindja” u bë takimi me temë: “Diskriminimi në vendin e Punës”ku u trajnuan rreth 200 student kryesisht student të viteve të  treta. Studentët u informuan rreth llojeve të diskriminimeve që a
Vazhdo Leximin →

Njoftim punësimi

Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, shpall konkursin për 2 (dy) vende të lira të punës, për punonjës ndihmës akademik me karakter administrativ (specialist), me angazhim me kohë të plotë në Sektorin e Administrimit të Burimeve Njerëzore dhe Dokumentacionit zyrtar.   1 (Nj
Vazhdo Leximin →

Promovim i librit me titull “KREUZTANNE” nga autori Z. Fate Velaj

Në datën 4 Maj ora 11:00, pranë sallës ‘Rilindja” në Rektorat do të promovohet libri më i fundit i Z. Fate Velaj me titull  “KREUZTANNE” një histori e shkruar në një stil vetjak, të pangjashëm si piktura të realizuara me mish e me gjak dhe si fotografi të realizuara me gër
Vazhdo Leximin →