Panair pune 2015

Ditën e enjte, datë 30.04.2015, Zyra e Këshillimit të Karrieres në bashkëpunim me Dhomën e Tregtisë, organizon “Panair Pune 2015”.  Në këtë panair do të jenë një pjesë e konsiderueshme e bizneseve vlonjate. Gjithë studentët kanë shansin të kontaktojnë me bizneset  të paraq
Vazhdo Leximin →

Rezultat konkurimi për personel akademik

NJOFTIM  PËR REZULATET E KONKURIMIT PËR PERSONEL AKADEMIK Në mbështetje të nenit 50, të ligjit nr. 9741, datë 21.05.2007 “Për Arsimin e Lartë në Republikën e Shqipërisë” i ndryshuar, neneve 40, 41, 43, 44, 45, 46, 47 të Statutit dhe neneve 27, 28, 29 të Rregullores së Universite
Vazhdo Leximin →

Lëndët ndërfakultetore

VENDIM Nr. 13, date 17.04.2015  PËR REGJISTRIMIN E STUDENTËVE NË LËNDËT NDËRFAKULTETORE Mbështetur në nenin 14, pika g dhe pika f ligjit nr. 9741, datë 21.05.2007 “Për Arsimin e Lartë në Republikën e Shqipërisë”, i ndryshuar, bazuar ne nenin 11 te Statutit te Universitetit
Vazhdo Leximin →

Europa – “Qëllimi është Rruga”

Sot në mjediset e Universitetit ‘Ismail Qemali’ u organizua forumi ‘Europa – Qëllimi është Rruga’ nën drejtimin e këshilltarit të Kryeministrit Z. Fate Velaj. Ky forum kishte për qëllim të theksonte edhe një herë rëndësinë e integrimit të Shqipërisë në Ba
Vazhdo Leximin →

Edicioni “Të studiosh në Itali”

Ju informojme se të shtunën, më 18 Prill, në ambientet e Hotel Tirana International, do të zhvillohet edicioni i tretë i “Të studiosh në Itali”, një aktivitet promocional rreth Sistemit Akademik italian në Shqipëri i organizuar nën patronazhin e Ambasadës Italiane në Tiran
Vazhdo Leximin →

Aktivitet Sportiv

Sot ne oren 12:00 ne ambjentet sportive te “Futboll Klub Flamurtari”, zhvillohet takimi midis fakulteteve te universtitetit “Ismail Qemali” Vlore, kalceto (futboll). Ky aktivitet zhvillohet ne kuader te perzgjedhjes te elementeve per krijimin e disa skuadrave q
Vazhdo Leximin →

Konferencë sociale

Sot është Dita Botërore për Ndërgjegjësimin për Autizimin, shenjat e së cilës shfaqen tek fëmijet pas moshës 1-2 vjeç, specialistët e shëndetësisë apelojnë për sensibilizimin e opinionit publik për përkrahje ndaj fëmijëve autistë dhe integrimin e tyre në shoqëri.  Sot Fondacioni ̶
Vazhdo Leximin →

Ftesë për kuotim : “Harmonizimi dhe Modernizimi i Arsimit Detar”

Lënda:  Njoftim mbi afatin e dorezimit te ofertave per proceduren : ”Prokurim i pajisjeve dhe instalimi i Simolatorit Navigacional dhe Lokalit te Makines per Universitetin e Vlores, Fakulteti i Shkencave Teknike”. Universiteti “Ismail Qemali” Vlore njofton te gjithe operatoret ekonomi
Vazhdo Leximin →

Vend pune si sanitare

Universiteti ‘Ismail Qemali’ kërkon të punësojë një punonjëse sanitare mundësisht me përvojë. E interesuara të paraqesë dokumentat e identifikimit, librezë pune apo vërtetim pune. Aplikimet priten deri në datën 03.04.2015.
Vazhdo Leximin →

Konferencë me temë sociale

Në datën 2 Prill, ora 10:00 Fondacioni”Autizmi Flet Shqip” në bashkëpunim me Universitetin “Ismail Qemali’ Vlorë  pranë sallës “Rilindja” komunikon me ne për një problem madhor që ka mbërthyer shoqërinë, për fëmijët e prekur nga çrregullimet e spekt
Vazhdo Leximin →