Promovim libri

Zyra e Marrëdhënieve me Publikun njofton të gjithë studentët e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë se ditën e martë, datë 03.02.2015, ora 11:00 tek salla “RILINDJA” pranë Rektoratit, Z. Mustafa Nano promovon librin e tij më të fundit. Ju mirëpresim!
Vazhdo Leximin →

Këstet e pagesës së shkollimit

Zyra e Kancelarisë njofton të gjithë studentët për këstet e pagesës së shkollimit. Zyra    e    Kancelarisë    njofton    studentët:     Për të unifikuar pagesat e tarifave me këste dhe për të shmangur gabimet   shikoni tabelën e mëposhtme:  Master  profesional                 Tarifa 
Vazhdo Leximin →

Njoftim për të gjithë studetët

Zyra e Kancelarisë njofton të gjithë studentët që nuk kanë paguar tarifën e shkollimit, janë të lutur që ta kryejnë atë sa më shpejt. Ata studentë, të cilët nuk e kanë kryer pagesën e shkollimit nuk do të hyjnë në provim.
Vazhdo Leximin →

Analiza vjetore e Kontrollit të Lartë të Shtetit

Dje më datë 26.01.2015 dhe sot më 27.01.2015, pranë Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë në sallën “Rilindja” u zhvillua analiza vjetore e Kontrollit të Lartë të Shtetit si pjesë e bashkëpunimit të ngushtë të KLSH-së me botën akademike. Analiza vjetore po zhvillohet mbi bazat e standar
Vazhdo Leximin →

Sukses në një intervistë pune

Ditën e enjte, datë 22.01.2015, ora 10:00, në sallën C100,  Zyra e Këshillimit të Karrierës zhvillon seminarin me temë “Si të jemi të suksesshëm në një intervistë pune”, me studentët e vitit të tretë dhe studentë të masterit të Fakultetit të Shkencave Teknike. Gjatë javëve
Vazhdo Leximin →

Vendime të reja të Senatit

Senati i Universitetit ‘Ismail Qemali’ Vlorë u mblodh dhe unanimisht mori dy vendime: VENDIMI 1 V E N D I M Nr. 01, datë 09.01.2015 PËR MIRATIMIN E DISA NDRYSHIMEVE NË RREGULLOREN E  UNIVERSITETIT “ISMAIL QEMALI” VLORË   Në mbështetje të nenit 14, pika dhe neni
Vazhdo Leximin →

Ftesë për negociatë për mediave lokale

Ftesë për Negociata Drejtuar:     Mediave lokale   Përfitoj nga rasti për t’ju falenderuar për bashkëpunimin ndërmjet nesh, duke pasqyruar në median tuaj, zhvillimet e Universitetit “Ismail Qemali” të Vlorës, duke ndihmuar në promovimin e programeve që ndiqen, standarteve të mësi
Vazhdo Leximin →

Vizitë në Shtëpinë e Fëmijës

Në kudër të festave të fundvitit një pjesë e Administratës së Universitetit Ismail Qemali Vlorë dhe disa studentë zhvilluan një vizitë në Shtëpinë e Fëmijës ku ndanë dhurata dhe kaluan minuta festive me ta. Ishte emocionues fakti sesi fëmijë nga 0-6 vjeç mirërriten nga një staf i përk
Vazhdo Leximin →

Kryeministri falenderon Univlorën

Pagesa e rregullt e energjisë elektrike nga ana Juaj ështe detyrim i forte për ne që të luftojmë pa pushim për t’i dhënë fund fenomenit të turpshëm të vjedhjes së energjisë. Energjia nuk mund të vazhdojë të paguhet me vetëm nga Ju dhe Ju s’mund të mbani me në kurriz, me pa
Vazhdo Leximin →