Vendim Senati, nr.17, datë 27.06.2015

VENDIM Nr. 17, datë 27.06.2015 PËR MIRATIMIN E PAGESËS SË MBINGARKESËS MËSIMORE TË PERSONELIT AKADEMIK TË UNIVERSITETIT “ISMAIL QEMALI” VLORË Mbështetur në nenin 14, te ligjit nr. 9741, datë 21.05.2007 “Për Arsimin e Lartë në Republikën e Shqipërisë”, i ndryshuar, Senati A
Vazhdo Leximin →

Vendim Senati, nr. 16, datë 26.06.2015

VENDIM Nr. 16, datë 26.06.2015   PËR MIRATIMIN E NJË SEZONI RIPROVIMI TË POSAÇËM PËR STUDENTËT NE PRAG DIPLOMIMI Në mbështetje të nenit 14, pika g, e ligjit nr. 9741, datë 21.05.2007 “Për Arsimin e Lartë në Republikën e Shqipërisë”, i ndryshuar, Statutit Rregullores së Uni
Vazhdo Leximin →

Raund i dytë aplikimesh për International Credit Mobility

Pas mbylljes së raundit të parë të aplikimeve, Komisioni Evropian ka vendosur të hapë një raund të dytë aplikimesh vetëm për komponentin KA1 të Erasmus+ “International Credit Mobility”. Ky komponent ka në qendër vetëm shkëmbime studentësh dhe stafesh akademike dhe administrative. Kohë
Vazhdo Leximin →

Simpoziumi IMCI 2015

Ftesë për pjesëmarrje në simpoziumin IMCI 2015. Më 23-24 Tetor, 2015, në Sallën ‘Rilindja’ të Universitetit të Vlorës, do të zhvillohet një simpozium kur pritet një pjesëmarrje e gjerë folësish mbi tematika të ndryshme lidhur me: Transporti Detar Trajnimi dhe arsimimi deta
Vazhdo Leximin →

Ftesë për kuotim “Harmonizimi dhe Modernizimi i Arsimit Detar në Malin e Zi dhe Shqipëri- “Projekti Mared “

Dokumenta ne shqip Ftesë për ofertë Marrëveshje partneriteti Documents in English  Invitation for quotation Guidelines related to grant Costs related to project
Vazhdo Leximin →

Trajnim me studentët e infermierisë

Ky aktivitet u realizua nga Departamenti i Infermierise se FSHP në bashkëpunim me mjekun anestezist-reanimator, Dr. Ëngjëll Lazaj në Spitalin Rajonal të Vlorës.
Vazhdo Leximin →

Takim me Mexhit Haxhiun

“Mjeshtri i Sportit” Mexhit Haxhiu u prit për një vizite në Rektoratin e Universitetit “Ismail Qemali” prej Prof. Dr. Albert Qarrit duke i dhuruar rektorit të këtij universiteti librin e tij të titulluar “Kartoni i Kuq”. Mexhit Haxhiu, së fundmi ka
Vazhdo Leximin →

MUNDËSITË PËR STUDENTËT NË ERASMUS +

MUNDËSITË PËR STUDENTËT DHE STAFET NË ERASMUS + Programi Erasmus + i ofron çdo studenti shqiptar  mundësinë e ndjekjes me bursë të një programi të plotë Masteri dhe Doktorature si dhe financimin e shkëmbimeve akademike afatshkurtra në një mori universitetesh evropiane. Një student shq
Vazhdo Leximin →

Njoftim për punësim

Universiteti “Ismail Qemali” Vlore, shpall konkursin per 5 (pese) vende te lira pune per personel akademik ne Departamentin e Matematikes, prane Fakultetit te Shkencave Teknike, per vitin akademik 2015-2016. Të interesuarit për vendet e mësipërme duhet të plotësojnë kriteret e mëposht
Vazhdo Leximin →

Aktivitet sportivo-kulturor

Diten e enjte, data 04.06.2015, ora 18.00, në stadiumin “Flamurtari”, Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë organizon aktivitet sportivo-kulturor: Ndeshje futbolli me tre ekipe pjesëmarrëse: 1. Pedagogët e Universitetit; 2. Gazetarët e qytetit të Vlorës; 3. Skuadr
Vazhdo Leximin →