Njoftim Punësimi – Anulluar !

Ky njoftim anullohet! Për më shumë inforamcioni klikoni më poshtë: Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, shpall konkursin për 1 (një) vend të lirë pune, për punonjës ndihmësakademik me karakter administrativ (specialist pranë dekanit, në Fakultetin e Shkencave Teknike), me
Vazhdo Leximin →

Çmimi i Guvernatorit për Diplomen më të Mirë

Banka e Shqipërisë për vitin 2017 organizon konkursin e hapur “Çmimi i Guvernatorit për Diplomën më të Mirë 2017”. Për më shumë informacion shkarkoni njoftimin e mëposhtëm:
Vazhdo Leximin →

Shkolla Verore e AAB-së për Demokraci dhe Zhvillim

Për më shumë iformacion klikoni linkun e mëposhtëm: https://iss.aab-edu.net/   Ju faleminderit.
Vazhdo Leximin →

Leksione të hapura nga Shoqata “George C. Marshall”

Në dt. 13.06.2017 ora 10:00 në  mjediset e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, pranë sallës “Rilindja” Shoqata “George C. Marshall” Shqipëri do të zhvillojnë leksione të hapura dhe bashkëbisedime me studentët për probleme të sigurisë kombëtare dhe
Vazhdo Leximin →

Konferenca e IV Ndërkombëtare e ASSE-s (Albanian Society for the Study of English)

Në datat 8-10 qershor 2017 organizohet konferenca e katërt ndërkombëtare e ASSE-s (Albanian Society for the Study of English) në bashkëpunim në UV-në, “English and I: Literary and Cultural Encounters”. Hapja e konferencës do të zhvillohet në sallën “Rilindja”, ora 10:00. Për më tepër
Vazhdo Leximin →

Shkollë Verore

Zbuloni Gjeorginë duke fituar kredite ECTS Klikoni këtu për më shumë infromacion:
Vazhdo Leximin →

Fuqizimi i votuesve për herë të parë si avokatë të barazisë gjinore në zgjedhjet e përgjithshme 2017

Në datën 06.06.2017  ora 11:00  në Universitetin “Ismail Qemali” Vlorë  pranë Amfiteatrit godina “C” në bashkëpunim me Balkan Youth Link Albania do të zbatohet projekti me titull ‘Fuqizimi i votuesve për herë të parë si avokatë të barazisë gjinore në zgje
Vazhdo Leximin →

Njoftim punësimi. Anullohet!

Ky njoftim anullohet! Për më shumë inforamcioni klikoni më poshtë: Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, shpall konkursin për 2(dy) vende të lira të punës, për punonjës ndihmës akademik me karakter administrativ, me angazhim me kohë të plotë, si më poshtë:   1 (Një) persone
Vazhdo Leximin →

Ceremonia e mbylljes së Shkollës Verore “Informim dhe Privatësi” 2017

Në dt. 02.05.2017 ora 9:00 në Universitetin “Ismail Qemali” Të Vlorës, në sallën “Rilindja” do të zhvillohet Ceremonia e mbylljes së Shkollës Verore “Informim dhe Privatësi” 2017. Të gjithë studentët e departamentit të Drejtësisë të cilët u bënë pje
Vazhdo Leximin →

Kontribo dhe ti për fëmijët me aftësi të kufizuar!

Nëse kontribojmë të gjithë nga pak, në fund do të mblidhen shumë!                                                                          Kontribo dhe ti për fëmijët me aftësi të kufizuar, bamirësia nuk të varferon! Universiteti  “Ismail qemali” në bashkëpunim me studentët e vitit të
Vazhdo Leximin →