Marrëveshje Nderkombetare Bashkëpunimi

Universiteti”Ismail Qemali” Vlorë dhe Tallinn Health Care College kanë vendosur të bashkëpunojnë në kuadër të marrëveshjes “INTERNATIONAL COOPERATION AND EXCHANGE “. Studentët që dëshirojnë të ndjekin një kurs trajnimi në Tallinn Health Care College dhe të bëhen pjesë e projekteve ERS
Vazhdo Leximin →

Fabiola Islami, Studente e Departamentit të Drejtësisë! Fituese e çmimit të parë!

Studentë të diplomuar në Shkencat Politike dhe në fushën e diplomacisë u angazhuan në konkursin me ese “Diplomacia e Konsujve të Nderit në Shqipëri”. Një juri e përbërë nga 4 diplomatë me karrierrë brenda dhe jashtë vendit vlerësuan esetë më të mira dhe përgëzuan studentët që përmes p
Vazhdo Leximin →

“Dy Krisma në Paris”

Në datën 09.07.2017 në Teatrin Petro Marko, për herë të parë studentët e Universitetit ”Ismail Qemali” Vlorë,  Departamenti i Drejtësisë vunë në skenë dramën “Dy krisma në Paris” të regjisorit të ri vlonjat, Kriks Dumo. Studentët interpretuan në skenën e teatrit si profesionistë të vë
Vazhdo Leximin →

Njoftim Punësimi

Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, shpall konkursin për 1(një) vend të lirë pune, për punonjës ndihmësakademik me karakter administrativ, me angazhim me kohë të plotë, si më poshtë:   1 (Një) personel ndihmësakademik me karakter adminitrativ Sekretar mësimor në Depa
Vazhdo Leximin →

Njoftim Punësimi – Anulluar !

Ky njoftim anullohet! Për më shumë inforamcioni klikoni më poshtë: Universiteti “Ismail Qemali”, Vlorë, shpall konkursin për 1 (një) vend të lirë pune, për punonjës ndihmësakademik me karakter administrativ (specialist pranë dekanit, në Fakultetin e Shkencave Teknike), me
Vazhdo Leximin →

Çmimi i Guvernatorit për Diplomen më të Mirë

Banka e Shqipërisë për vitin 2017 organizon konkursin e hapur “Çmimi i Guvernatorit për Diplomën më të Mirë 2017”. Për më shumë informacion shkarkoni njoftimin e mëposhtëm:
Vazhdo Leximin →

Shkolla Verore e AAB-së për Demokraci dhe Zhvillim

Për më shumë iformacion klikoni linkun e mëposhtëm: https://iss.aab-edu.net/   Ju faleminderit.
Vazhdo Leximin →

Leksione të hapura nga Shoqata “George C. Marshall”

Në dt. 13.06.2017 ora 10:00 në  mjediset e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, pranë sallës “Rilindja” Shoqata “George C. Marshall” Shqipëri do të zhvillojnë leksione të hapura dhe bashkëbisedime me studentët për probleme të sigurisë kombëtare dhe
Vazhdo Leximin →

Konferenca e IV Ndërkombëtare e ASSE-s (Albanian Society for the Study of English)

Në datat 8-10 qershor 2017 organizohet konferenca e katërt ndërkombëtare e ASSE-s (Albanian Society for the Study of English) në bashkëpunim në UV-në, “English and I: Literary and Cultural Encounters”. Hapja e konferencës do të zhvillohet në sallën “Rilindja”, ora 10:00. Për më tepër
Vazhdo Leximin →