12
QER
2017

Leksione të hapura nga Shoqata “George C. Marshall”

Në dt. 13.06.2017 ora 10:00 në  mjediset e Universitetit “Ismail Qemali” Vlorë, pranë sallës “Rilindja” Shoqata “George C. Marshall” Shqipëri do të zhvillojnë leksione të hapura dhe bashkëbisedime me studentët për probleme të sigurisë kombëtare dhe ndërkombëtare .
Janë të mirëpritur studentët, pedagogët të interesuar për sa më sipër  të marrin pjesë!
Ju faleminderit për bashkëpunimin!