31
MAJ
2017

MUNDESI APLIKIMI

Startup-et e të rinjëve!

APLIKO në Startups Battle apo Beteja e Startup-eve – një garë mes ideve dhe koncepteve të biznesit për të fituar 10,000.00 € (5,000.00 € cash dhe 5,000.00 € shërbime).

Startups Battle (emisioni i parë televiziv i realizuar dhe prodhuar në Kosovë) përveç se do të jetë show më interesant televiziv në fushën e biznesit, është mundësi e shkelqyer për të prezantuar idenë apo biznesin tënd para investitorëve dhe klientëve potencial!

Për ekipet nga Shqipëria dhe Maqedonia, shpenzimit e udhëtimit dhe akomodimit në Kosovë, mbulohen nga organizatorët.

MOS E HUMB RASTIN!

Apliko në Startups Battle

Përshëndetje

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të aplikoni në TV Show e parë për startups (bizneset e reja) në Kosovë, Shqipëro dhe Maqedoni Startups Battle organizuar nga Kolegji Universum në bashkëpunim me Innovation Center Kosovo (ICK)!

 

Afati për aplikim: 5 Qërshor 2017

Apliko tani!
Rreth Startups Battle TV Show
Emisioni i parë televiziv i prodhuar dhe realizuar në Kosovë që ka për qëllim promovimin e ndërmarrësisë tek të rinjtë. Startups Battle apo Beteja e Startup-eve është një garë në mes ideve dhe koncepteve të biznesit për të fituar 10,000.00 € (5,000.00 € cash dhe 5,000.00 € shërbime).Startups Battle përveç qe do te jete show me interesant televiziv ne fushën e biznesit, është mundësia me e mire për te prezantuar idenë apo biznesin tënd para investitorëve dhe klientëve potencial!Për ekipet nga Shqipëria dhe Maqedonia, shpenzimit e udhëtimit dhe akomodimit në Kosovë, mbulohen nga organizatorët.
Apliko tani!
Kolegji Universum

Prishtinë

Tel: 038 555 315 / 044 144 062

Email: info@universum-ks.org

Web: www.universum-ks.org

Unsubscribe