30
MAJ
2017

Trajnim për biznesin, “Start Up” e reja

Universiteti “Ismail Qemali” Vlorë  kryesisht Fakulteti i Ekonomisë në bashkëpunim me Yunus Social Business në datën 31 Maj 2017 ora 09;00 pranë “Godinës A” Salla 301, organizojnë trajnim për Biznesin në lidhje me “Start Up” e reja .
Janë të ftuar të marrin pjesë gjithë studentët e Ekonomikut për tu informuar me të rejat më të fundit të Biznesit shqiptar dhe të Huaj.
Bashkëngjitur Axhenda: