03
MAJ
2017

Promovim i librit me titull “KREUZTANNE” nga autori Z. Fate Velaj

Në datën 4 Maj ora 11:00, pranë sallës ‘Rilindja” në Rektorat do të promovohet libri më i fundit i Z. Fate Velaj me titull  “KREUZTANNE” një histori e shkruar në një stil vetjak, të pangjashëm si piktura të realizuara me mish e me gjak dhe si fotografi të realizuara me gërma e fjalë.

Janë të mirëpritur të marrin pjesë studentë dhe pedagogë të Universitetit”Ismail Qemali” Vlorë.