05
MAR
2017

Konkursi Kombëtar “Startup Albania 2017”

Drejtoria e Projekteve, marrëdhënieve me Jashtë dhe Sigurimit të Brendshëm të Cilësisë ju informon mbi Konkursin Kombëtar “Startup Albania 2017”

Rrjeti i Informimit i BE-së në Shqipëri, EUIN dhe Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve, AIDA, në bashkëpunim me Innovation HUB, EU Policy Hub dhe Ministrinë e Arsimit dhe Shkencës shpallin Konkursin Kombëtar “Startup Albania 2017”.

Të rinj, studentë apo sipërmarrës të rinj që kanë një ide inovative kanë të drejtë të aplikojnë.

Për më shumë vizitoni http://www.euin.al/shqip/inside.php?id=79&d=456