25
SHK
2017

Rezultati i numërimit të votave dhe mbylljes së procesit të votimit

Rezultatin e numërimit të votave dhe mbylljes së procesit të votimit të datës 24.02.2017 mund ta shikoni dhe shkarkoni këtu: