13
SHK
2017

Informim i studenteve per mundesite dhe fondet e BE ne dispozicion te financimit te projekteve

Ne daten 16.02.2017 ne oren 13 prane salles Rilindja do te zhvillohet aktiviteti i cili konsiston ne informimin e studenteve tane per mundesite dhe fondet e BE ne dispozicion te financimit te projekteve te sipermarseve te rinj. Ky aktivitet do te zhvillohet ne kuader te “Java Europiane Start Up”,i organizuar prej Rrjetit te informimit te Bashkimit Europian ne Shqiperi.