27
JAN
2017

Universiteti Vlorës, njofton te gjithë studentët se zhvillohet testi ndërkombetar i gjuhes Angleze

Universiteti Vlorës, njofton te gjithë studentët që në datën 01 Shkurt 2017, ora 14:00, zhvillohet testi ndërkombetar i gjuhes Angleze:

TOEIC L&R

ETS dhe Universiteti Vlorës kanë një marrëveshje bashkëpunimi sipas se cilës

Fakulteti Ekonomik është Authorized Test Center

Lista e testeve te gjuhëvë të akredituara nga: CEFRL

Toeic L&R zhvillohet cdo muaj ne Vlorë

Testi është i miratuar nga MASH, për të gjithë ata që përfundojnë ciklin Master dhe Doktoraturë ose aplikojnë për të hyrë këto programe për vitin 2016 -2017 e në vazhdim.

Aplikimi bëhet vetëm Online në: http://registration.sta-edu.com/

Testi është në formatin Paper Based (vetëm me alternativa) dhe zgjat vetëm 2 ore. Rezulatet vijnë brenda 10 diteve, në Universitetin “Ismail Qemali”
Për më tepër kontaktoni në:

E-mail: info@sta-edu.com Web: www.sta-edu.com