19
JAN
2017

Bursa per studime universitare dhe pasuniversitare ne Turqi

INFORMACION NGA ZYRA E PROJEKTEVE

Zyra e Projeketeve ju ben me dije se Republika e Turqise ka siguruar mundesine per te akorduar studenteve bursa per studime universitare dhe pasuniversitare ne Turqi per vitin akademik 2016-2017.

Afati per burset pasuniversitare do te behen mes datave 16 janar 2017 deri me 17 shkurt 2017.

Afati per fillimin e aplikimeve per bursat universitare do te shpallen ne nje momente te dyte.

Me poshte do te gjeni linkun perkates ku mund te aplikohet

WEB SITE : www.turkiyeburslari.gov.tr
LINK : https://www.turkiyeburslari.gov.tr/en/2017-turkiye-burslari-lisansustu-basvurulari/

Coordinator Project Office
Ina Binaj
Ina.binaj@yahoo.com