10
NëN
2016

Njoftim per testin e gjuhes Angleze TOEIC L&R

Universiteti Vlorës, njofton te gjithë studentët që në datën 09 Janar 2017, ora
15:00, zhvillohet testi ndërkombetar i gjuhes Angleze:
TOEIC L&R
ETS dhe Universiteti Vlorës kanë një marrëveshje bashkëpunimi sipas se cilës
Fakulteti Ekonomik është Authorized Test Center
Lista e testeve te gjuhëvë të akredituara nga: CEFRL

Shkarko Njoftimin e plote ketu.