02
SHK
2016

Provimet Finale Vjeshtë 2015-2016

DEPARTAMENTI I DREJTESISE
PROVIMET FINALE VJESHTE 2015-2016 BACHELOR
KODI LËNDA PEDAGOG ORARI SALLA DATA
DRE 151 E Drejtë Publike (I) Klajdi Mone,  Arjana Llano, Aurora Caca   09:00-11:00 B 307,  305 18.02.2016
DRE 151 E Drejtë Publike (II) Loreta Alushi, Stela Mecaj, Klajdi Mone    11:00-13:00 B 307,  305 18.02.2016
DRE 111 E Drejtë Romake (I) Arjana Llano, Belinda Halilaj, Klajdi Mone      09:00-11:00 B 307,  305 25.02.2016
DRE 111 E Drejtë Romake (II) Valbona Alikaj, Jonada Zyberaj, E.Ikonomi      11:00-13:00 B 307,  305 25.02.2016
DRE 121 Historia e Institucioneve (I) Jonida Mehmetaj, Aulona Haxhiraj, Ulvin Veizaj         09:00-11:00 B 307,  305 11.02.2016
DRE 121 Historia e Institucioneve (II) Aulona Haxhiraj, Jonida Mehmetaj, Ulvin Veizaj       11:00- 13:00 B 307,  305 11.02.2016
ENGH/ITA/FRE 131 Gjuhë e Huaj Dorjana Klosi        09:00-11:00 B 307,  305 08.02.2016
ENGH/ITA/FRE 131 Gjuhë e Huaj Marsela Harizaj       11:00- 13:00 B 307,  305 08.02.2016
DRE 211 E Drejtë Penale 1  (I)  Ervin Bacaj, Aurora Caca, Aleks Prifti  09:00-11:00 B 307,  305 12.02.2016
DRE 211 E Drejtë Penale 1  (II) Aleks Prifti, Aurora Caca, Aljona Hidri       11:00- 13:00 B 307,  305 12.02.2016
DRE 221 E Drejtë Familjare (I) Jonada Zyberaj, Ergysa Ikonomi, A. Caca  09:00-11:00 B 307,  305 26.02.2016
DRE 221 E Drejtë Familjare (II) Jonada Zyberaj, Ergysa Ikonomi, A. Caca   11:00-13:00 B 307,  305 26.02.2016
DRE 231 E Drejtë Civile II  (I) Valbona Alikaj, Jonada Zyberaj, E.Ikonomi   09:00-11:00 B 307,  305 19.02.2016
DRE 231 E Drejtë Civile II  (II) Jonada Zyberaj, Valbona Alikaj, E. Ikonomi 11:00- 13:00 B 307,  305 19.02.2016
DRE 255 E Drejtë Tregëtare (I) Ulvin Veizaj, Belinda Halilaj, Klajdi Mone  09:00-11:00 B 307,  305 22.02.2016
DRE 255 E Drejtë Tregëtare (II) Belinda Halilaj, Oljana Hoxhaj, Ertil Mecaj 11:00- 13:00 B 307,  305 22.02.2016
DRE 311 Procedurë  Penale Lorenc Danaj,  Ertil Mecaj, Aleks Prifti 09:00-11:00 B 307,  305 09.02.2016
DRE 311 Procedurë  Penale Besjana Mukaj,  Aljona Hidri, Ertil Mecaj  11:00- 13:00 B 307,  305 09.02.2016
DRE 376 E Drejtë Europiane Ervis Mocka,  Ertil Mecaj, Erjon Hitaj 09:00-11:00 B 307,  305 23.02.2016
DRE 376 E Drejtë Europiane Sokol Bana, Stela Mecaj, Ervis Mocka 11:00- 13:00 B 307,  305 23.02.2016
DRE 321 Procedurë Civile Erjola Hoxha, Lisjen Damini, Loreta Alushi 09:00-11:00 B 307,  305 17.02.2016
DRE 321 Procedurë Civile Erjola Hoxha, Lisjen Damini, Loreta Alushi  11:00-13:00 B 307,  305 17.02.2016
DRE 345  E Dr. Financiare Oljana Hoxhaj, Belinda Halili               10:00-12:00 B 304,  311 12.02.2016
DRE 329 E Dr. Mjedisi  Stela Mecaj, Aulona Haxhiraj              12:00-14:00 B 304,  311 12.02.2016
M. P.  Shkenca Administrative Viti II
KODI LËNDA PEDAGOG ORARI SALLA DATA
DRE 406 Gjykimet Administrative Aulona Haxhiraj 16:30-18:30 B 307 09.02.2016
DRE 405 Sistemet juridike Migena Shehu 16:30-18:30 B 307 15.02.2016
DRE 407 Shteti se Drejtes Jonida Mehmetaj 16:30-18:30 B 307 22.02.2016
M. P. E Drejte Penale  Viti II
KODI LËNDA PEDAGOG ORARI SALLA DATA
DRE 436 Kualifikimi i veprave penale Ervin Bacaj 16:30-18:30 B 307 09.02.2016
DRE 440 E drejta penale nderkombetare Lorenc Danaj 16:30-18:30 B 307 15.02.2016
DRE 447 Krimi Organizuar Ilir Kanaj 15:30-17:30 B 307 24.02.2016
M.Sc. Marredhenie Nd. Viti II
KODI LËNDA PEDAGOG ORARI SALLA DATA
DRE 517 Ligji Nd. Penal Lorenc DANAJ 17:00-19:00 B 311 15.02.2015
DRE 521 Gjykime Nderkombetare Suela Jahaj 17:00-19:00 B 311 25.02.2015
DRE 522 Diplomaci Erjon Hitaj 17:00-19:00 B 311 09.02.2015
DRE 523 Menaxhim Krizash Jonida Mehmetaj 17:00-19:00 B 311 19.02.2015
BACHELOR  PART TIME
KODI LËNDA PEDAGOG ORARI SALLA DATA
DRE 335 Kriminalistike Ilirijan Mandro 10:00-12:00 B 305 13.02.2016
DRE 321 Procedure Civile Ilir Kanaj 10:00-12:00 B 305 20.02.2016
DRE 375 Te drejtat e njeriut Ertil Mecaj 10:00-12:00 B 305 21.02.2016
DRE 255 E drejte tregtare Belinda Halilaj 10:00-12:00 B 307 14.02.2016
DRE 241 E drejte pune Valbona Alikaj 10:00-12:00 B 307 21.02.2016
DRE 311 Procedure Penale Aljona Hidri 10:00-12:00 B 307 27.02.2016
DEPARTAMENTI I GJUHEVE TE HUAJA
PROVIMET FINALE VJESHTE 2015-2016
Kodi Lenda Pedagogu ORA Salla DATA
ALB 148 Gjuhe Shqipe N.Merkuri 9.00-11.00 B 409 23.02.2016
ENG 144 Gjuhe Angleze e Avancuar 1 Ilda Kanani 9.00-11.00 B 409 10.02.2016
Bledar Toska B 412
ENG 170 Arti i te shkruari per gjuhen angleze Anila Hima 9.00-11.00 B 409 17.02.2016
Dorjana Klosi
ITA 131  Gjuhe Italiane 1 Entela. Mustafaraj 9.00-11.00 B 409 13.02.2016
Bukuroshe Isufaj
ENG 255 Hyrje ne gjuhesi per gjuhen angleze Dorjana Klosi 9.00-11.00 B 409 15.02.2016
Evisa Celo
ENG 245 Gjuhe Angleze e Avancuar 2 Zamira. Alimemaj 9.00-11.00 B 409 11.02.2016
Veneranda Hajrulla B 412
ENG 280 Hyrje ne Teorine e Letersise, gj. angleze Armela Panajoti 9.00-11.00 B 409 28.02.2016
Ilda Kanani
ENG 241 Semantike e gjuhes Angleze Silvana Kalemi 9.00-11.00 B 409 22.02.2016
Ledina Merkaj
ENG 346 Gjuhe Angleze e Avancuar 3 Ilda.Kanani 9.00-11.00 B 409 12.02.2016
Adriatik Malaj B 412
ENG 381 Letersi Amerikane Kozeta Hyso 11.00-13.00 B 409 22.02.2016
Evisa Celo
ITA 344 Gjuhe italiane e avancuar 1 Bukuroshe Isufaj 9.00-11.00 B 409 09.02.2016
Entela Mustafaraj
  ENG 358 Sociolinguistike per gjuhen angleze Anila  Hima 11.00-13.00 B 409 17.02.2016
Marsela Harizaj
ENG 389 Teme diplome 9 26.02.2016
ITA 144 Gjuhe Italiane e Avancuar 1 Elona Naqo 9.00-11.00 B 103 10.02.2016
Frosina Londo
ITA 170 Arti i te shkruari per gjuhen italiane Bukuroshe Isufaj 9.00-11.00 B 101 15.02.2016
Elona  Naqo
FRE 131  Gjuhe Frenge 1 Adriana Gjika 9.00-11.00 B 103 18.02.2016
Vladimir Xhelili
ITA 255 Hyrje ne gjuhesi (per gjuhen italiane) Frosina Londo 9.00-11.00 B 103 16.02.2016
Entela Mustafaraj
ITA 245 Gjuhe Italiane e Avancuar 2 Angela Mottola 9.00-11.00 B 103 11.02.2016
Meri Gjoleka
ITA 280 Hyrje ne Teorine e Letersise (per gjuhen italiane) Frosina Londo 9.00-11.00 B 103 19.02.2016
Elona  Naqo
ITA 264 Stilistike (per gjuhen italiane) Genci Zaka 9.00-11.00 B 103 22.02.2016
Entela Mustafaraj
ITA 346 Gjuhe Italiane e Avancuar 3 Meri Gjoleka 9.00-11.00 B 408 10.02.2016
Bukuroshe Isufi
ITA 358 Sociolinguistike (per gjuhen italiane) Frosina Londo 9.00-11.00 B 408 15.02.2016
Elona Naqo
FRE 344 Gjuhe frenge e avancuar 1 Vladimir Xhelili 9.00-11.00 B 408 18.02.2016
Adi .Gjika
ITA 342 Studime te Komunikimit Angela Mottola,,M.Gjoleka 11.00-13.00 B 412 11.02.2016
ITA 389 Teme diplome 9 26.02.2016
SPA 131 Spanjisht Ana Cano, L.Merkaj 13.00-15.00 B 409 12.02.2016
MASTER
ENG 455 Didaktike e Gjuhes Angleze V. Hajrulla, Z.Alimemaj 13.00-15.00 B 409 19.02.2016
ITA  455 Didaktike e gjuhes Italiane E.Naqo, F.Londo 13.00-15.00 B.412 19.02.2016
DEPARTAMENTI I GJUHE SHQIPES DHE LETERSISE
PROVIMET FINALE VJESHTE 2015-2016
Kodi Emërtimi I kursit Pedagog Dat: / 02/2014 Ora Klasa
ALB 150 Hyrje ne gjuhËsi NEXHIP MËRKURI/LEKA SKËNDAJ 19 09.00 – 11. 00 B 404/401
ALB 165 Leskikologji e semantikË VILMA BELLO/EVIS HUDHËRA 10 09.00 – 11. 00 B 404/401
ALB 134 LetËrsi shqipe I BARDHOSH GAÇE/EDLIRA  ÇERKEZI 15 09.00 – 11. 00 B 404/401
ENGH 131 GjuhË e huaj I VENERANDA HAJRULLA 24 09.00 – 11. 00 B 404
ENGH 131 GjuhË e huaj I ADRIATIK  MALAJ 24 09.00 – 11. 00 B 401
ALB  267 Morfologji e shqipes GLADIOLA ELEZI/EVIS HUDHERA 11 09.00 – 11. 00 B 404/401
ALB 264 LetËrsi botËrore I MARIGLENA MEMINAJ/ERMIR XHINDI 26 09.00 – 11. 00 B 404/401
ALB 235 LetËrsi shqipe II ETJONA HOXHA/ALTA HALUCI 16 09.00 – 11. 00 B 404/401
ALB 251 Dialektologji MIGENA BALLA/VILMA BELLO 22 09.00 – 11. 00 B 404/401
ALB 304 KËrkim akademik ALTA HALUCI/EDLIRA CERKEZI 17 09.00 – 11. 00 B 404/401
ALB 311 Hyrje nË historinË e gjuhËs ARTAN XHAFERAJ/GLADIOLA ELEZI 12 09.00 – 11. 00 B 404/401
ALB 355 Teori e e letËrsisË ERMIR XHINDI/ALTA HALUCI 27 09.00 – 11. 00 B 404/401
CSH 130 Teksnologji e informacionit BESNIK MEHMETI 23 09.00 – 11. 00 B 404/401
MASTER
Kodi Emërtimi I kursit Pedagog Dat: / 02/2016 Ora Klasa
ALB 505 antropologji e kulturës bardhosh gaçe/edlira cerkezi 12 14.00 – 16. 00 B 404
ALB 504 analizë e tekstit gladiola elezi/artan xhaferaj 16 14.00 – 16. 00 B 404
ALB 506 letërsi e krahasuar roland zisi/alta haluci 22 14.00 – 16. 00 B 401
ALB 508 gjuhesi informatike EVIS HUDHERA/LEKA SKENDAJ 26 14.00 – 16. 00 B 404
DEPARTAMENTI I EDUKIMIT
PROVIMET FINALE VJESHTE 2015-2016
KODI LENDA  DATE,ORA /SALLA PEDAGOGET
HUM   131 Hyrje ne psikologji  10.02,    08-10 B 104 L.Hajnaj. I.Alimerko
ALB 147 Gjuha shqipe 1  15.02,    09-11 B104 M.Balla. L.Skendaj
MAT 134 Matematike  19.02,     09-11 B104 L.Gjika A.Gjipali
EDU 155 Letersi per femije 24.02,      08-10 B 108 R.Alimerko I.Lamaj
HUM 131 Hyrje ne psikologji 10.02,      10-12 B109 L.Hajnaj . L.Abazi
ALB 147 Gjuha shqipe 1  16.02,     08-10 B109 L.Skendaj M.Balla
MAT 134 Matematike 20.02      09-11 B109  L.Gjika A.Gjipali
EDU 135 Edukim artistik 24.02,     08-10 B 308 Drini Shehu. Q.Balla
PS  111 Hyrje ne pedagogjine e specializuar 22.02.     08-10 B 110 A.Zhapa .G.Lepuri
HUM 141 Filozofi  10.02,     09-11 B308 E. Avdulaj E.Dervishaliaj
GEO170 Gjeografi fizike e pergjithshme  15.02,     10-12 B308 F. Shkurti  E.Laci
ARK 160 Arkeologji e pergjithshme  19.02,     09-11 B308 A.Trushaj Ermal Sina
HIS 180 Lindja dhe Greqia antike 24.02,      09-11 B308  Ermal Sina.B.Xhelaj
HIS 181 Roma e vjeter  26.02,     08-10 B308 Ermal Sina A.Trushaj
EDU 225 Pedagogji  19.02,     09-11 B108 P.Taraj .A.Gjipali
EDU 230 Psikologji zhvillimi  12.02,     09-11 B108 E.Dervishaliaj E.Avdulaj
EDU 253 Didaktika e Matematikes  25.02,     09-11 B108 A.Gjipali I.Lamaj
EDU 257 Didaktika e Gjuhes Shqipe  23.02      09-11 B108 R. Alimerko. I.Lamaj
HUM 250 Histori kombetare dhe didaktike  16.02,     09-11 B 301 O.Caci .E.Billa
HIS 221 Histori e popullit Shq (ant-m 26.02,     09-11 B308 E.Rexhaj . A.Trushaj
HIS 240 Histori e mesjetes boterore  20.02,    09-11 B105 E.Rexhaj E.Sina
GEO 232 Gjeografi fizike e kontinenteve  24.02,    09-11 B 110 E.Laci F.Shkurti
HIS 230 Etnologji  18.02,     09-11 B109 E.Billa . E.Laci
HIS 360 Histori e kohes se re  19.02      08-10 B 111 Odise caci E.Billa
HIS 364 Histori e civilizimit teAzise,Afrikes,A.Latine  25.02,     09-11 B 111 B.Xhelaj. E.Billa
GEO 355 Gjeografi ekonomike politike e shteteve 11.02,      09-11 B 109 E. Laci F.Shkurti
HIS350 Hist e marrdh nderkombetare  23.02,     08-10 B 110 E. Billa . B.Xhelaj
GEO349 Elemente te hartotopografise 15.02       08-10 B 109 E.Laci .F.Shkurti
EDU 337 Psikologji grupi  17.02,     09-11 B 111 G. Lepuri E.Dervishaliaj
EDU 325 Filozofi dhe Sociologji edukimi  12.02,     08-10 B 108 E.Avdulaj E.Dervishaliaj
EDU 349 Pedagogji familjare  15.02,     09-11 B301 Ilva LamajA.Gjipali
EDU 334 Komunikimi  18.02,     08-10 B111 I.Alimerko .L.Hajnaj
EDU 320 Gjeografi dhe didaktike  22.02,     08-10 B 111 F.Shkurti E.Laci
EDU 331 Mendim kritik 25.02,      08-10 B105 Ilva Lamaj A.Gjipali
EDU 333 Psikologji komunikimi 25.02,      09-11 B111 G.Lepuri L.Hajnaj
PS 322 Neuroriedukimi  Integrimi neuroshqisor 16.02,      08-11 B402 G.Lepuri E.Dervishaliaj
PS 335 Polihandikapi.Autizmi.  19.02      09-11 B 402 A.Zhapa P.Taraj
BIO 340 Anatomi  dhe higjiene  24,02      09-11 B 109 O.Saliu. D.Kasemi
MASTER
PS 510 Formimi I territurve 05.03    09-11 B109 A.Tamo. A.Zhapa
STAT550 Statistike 20.02    09-11 B111 FatmirMema.AGjipali
EDU 470 Metodatkerkimore ne shkencat e edukimit 27.02    09-11 B109 Th.Karaj. A.Gjipali
PS 510 Formimi I territurve 05.039-11 B105 A.Tamo. A.Zhapa
HUM 530 Politikatarsimore 27.02   9-11 B105 A.Gjipali .A.Trushaj
STAT550 Statistike 20.02  09-11 B111 FatmirMema. A.Gjipali
 BIO 510 Mesimdhenia ne shkencat e natyres 19.02   14-16 B 109 H.KicajD.Kasemi
ENG 550 GjuheAnglaze 12.02   14-16 B 105 L .MalajZ.Alimema