25
NëN
2015

PROVIMET E PARA TË PJESSHME- VJESHTE 2015

PROVIMET E PARA TE PJESSHME VJESHTE 2015 BACHELOR
DEPARTAMENTI I GJUHEVE TE HUAJA
KODI LËNDA PEDAGOG ORARI SALLA DATA
ALB 148 Gjuhe Shqipe Nexhip Merkuri 11.00-12.00 B 409 02.12.2015
ENG 144 Gjuhe Angleze e Avancuar 1 I. Kanani 8.00-11.00 B 408 03.12.2015
ENG 144 Gjuhe Angleze e Avancuar 1 Bledar Toska 8.00-11.00 B 101 03.12.2015
ENG 170 Arti i te shkruari per gjuhen angleze Anila Hima 8.00-9.00 B 409 04.12.2015
ITA 131 Gjuhe Italiane 1 E. Mustafaraj 11.00-12.00 B 409 08.12.2015
ENG 255 Hyrje ne gjuhesi per gjuhen angleze Dorjana Klosi 8.00-9.00 B 412 02.12.2015
ENG 245 Gjuhe Angleze e Avancuar 2 Z. Alimemaj 8.00-11.00 B 409 08.12.2015
ENG 245 Gjuhe Angleze e Avancuar 2 V. Hajrulla 8.00-11.00 B 407 08.12.2015
ENG 280 Hyrje ne Teorine e Letersise, gj. angleze Armela Panajoti 11.00-12.00 B 412 04.12.2015
ENG 241 Semantike e gjuhes Angleze Silvana Kalemi 12.00-13.00 B 412 07.12.2015
ENG 346 Gjuhe Angleze e Avancuar 3 I.Kanani 10.00-13.00 B 103 03.12.2015
ENG 346 Gjuhe Angleze e Avancuar A. Malaj 11.00-14.00 B 101 03.12.2015
ENG 381 Letersi Amerikane Kozeta Hyso 11.00-12.00 B 103 04.12.2015
ITA 344 Gjuhe italiane e avancuar 1 B.Isufaj 8.00-9.00 B 101 08.12.2015
ENG 358 Sociolinguistike per gjuhen angleze Anila Hima 12.00-13.00 B 407 02.12.2015
ITA 144 Gjuhe Italiane e Avancuar 1 Elona Naqo 8.00-11.00 B 407 03.12.2015
ITA 170 Arti i te shkruari per gjuhen italiane B.Isufaj 9.00-10.00 B 407 07.12.2015
FRE 131 Gjuhe Frenge 1 Adriana Gjika 11.00-12.00 B 407 08.12.2015
ITA 255 Hyrje ne gjuhesi (per gjuhen italiane) E. Gerveni 11.00-12.00 B 408 07.12.2015
ITA 245 Gjuhe Italiane e Avancuar 2 Angela 12.00-14.00 B 409 03.12.2015
ITA 280 Hyrje ne Teorine e Letersise F.Londo 12.00-13.00 B 103 02.12.2015
ITA 264 Stilistike (per gjuhen italiane) Genci Zaka 13.00-14.00 B 103 04.12.2015
ITA 346 Gjuhe Italiane e Avancuar 3 Meri Gjoleka 12.00-13.00 B 408 04.12.2015
ITA 358 Sociolinguistike (per gjuhen italiane) Frosina Londo 11.00-12.00 B 101 02.12.2015
FRE 344 Gjuhe frenge e avancuar 1 Vladimir Xhelili 12.00-14.00 B 408 08.12.2015
ITA 342 Studime te Komunikimit Angela 10.00-11.00 B 412 03.12.2015
DEPARTAMENTI I GJUHES SHQIPE DHE LETERSISE
KODI LËNDA PEDAGOG ORARI SALLA DATA
Alb 150 Hyrje Ne Gjuhesi Nexhip Merkuri 08. – 9.30 B 404 02.12.2015
Alb 165 Leksikologji E Semantike E Shqipes Vilma Bello 9. 30 – 11.00 B 404 01.12.2015
Alb 134 Letersi Shqipe I Bardhosh Gaçe/Edlira Çerkezi 08.10 -10.00 B 404 02.12.2015
Engh 131 Gjuhe E Huaj I Gladiola Elezi 12.00-14.00 B 404 04.12.2015
Alb   267 Morfologji E Shqipes Venera Hajrulla 10. 00 -12. 00 B 404 02.12.2015
Alb 264 Letersi Boterore Ii Mariglena Meminaj 9.30 -11.00 B 401 03.12.2015
Alb 235 Letersi Shqipe Ii Etjona Hoxha/Ped.E Jashtme 08.00- 9.30 B 401 03.012.2015
Alb 251 Dialektologji E Shqipes Migena Balla 08. – 9.30 B 401 02.12.2015
Alb 304 Kerkim Akademik Alta Haluci 08:00-10:00 B 301 07.12.2015
Alb 311 Hyrje Ne Historine E Gjuhes Artan Xhaferaj 11:00-13:00 B 404 03.12.2015
Alb 355 Teori E Letersise Ermir Xhindi/Alta Haluci 10.00 -12.00 B 404 02.12.2015
Csh 130 Teknologji E Informacionit Dhe E Komunikimit? (Sisteme Te Informacionit) Besnik Mehmetaj 08:00-10:00 B 404 E Ka Bere
DEPARTAMENTI I EDUKIMIT
KODI LËNDA PEDAGOG ORARI SALLA DATA
HUM   131 Hyrje ne psikologji L.Hajnaj 04.12. 10-11 B 104 04.12.2015
ALB 147 Gjuha shqipe 1 M.Balla 03.12. 9-10 B104 03.12.2015
EDU 155 Letersi per femije R.Alimerko 07.12 11-12 B 108 07.12.2015
PS 111 Hyrje ne pedagogjine e specializuar A.Zhapa 03.12. 13-14 B110 03.12.2015
HUM 131 Hyrje ne psikologji L.Hajnaj 04.12. 9-10 B109 04.12.2015
ALB 147 Gjuha shqipe 1 Leka Skendaj 03.12. 8-9 B109 03.12.2015
EDU 135 Edukim artistic Drini Shehu 02.12. 14-15 B 308 02.12.2015
HUM 141 Filozofi E.Avdulaj 04.12. 12-13 B308 04.12.2015
GEO170 Gjeografi fizike e pergjithshme F. Shkurti 02.12. 10-11 B308 02.12.2015
ARK 160 Arkeologji e pergjithshme A.Trushaj 04.12 . 9-10 B308 04.12.2015
HIS 180 Lindja dhe Greqia antike Ermal Sina 02.12. 13-14 B308 02.12.2015
HIS 181/1 Roma e vjeter Ermal Sina 03.12. 8-9 B308 03.12.2015
EDU 225 Pedagogji P.Taraj 02.12. 8-9 B108 02.12.2015
EDU 230 Psikologji zhvillimi E.Dervishaliaj 10.12. 9-10 B108 10.12.2015
EDU 253 Didaktika e Matematikes A.Gjipali 07.12. 10-11 B108 07.12.2015
EDU 257 Didaktika e Gjuhes Shqipe R. Alimerko 09.12. 12-13 B108 09.12.2015
HUM 250 Histori kombetare dhe didaktike O.Caci 04.12. 11-12 B 104 04.12.2015
HIS 221 Histori e popull. Shq (ant-mes) E.Rexhaj 07.12. 09-10 B308 07.12.2015
HIS 240 Histori e mesjetes boterore E.Rexhaj 09.12. 9-10 B105 09.12.2015
GEO 232 Gjeografi fizike e kontinenteve E.Laci 02.12.11-12 B 110 02.12.2015
HIS 230 Etnologji E.Billa 03.12.10-11 B109 03.12.2015
HIS 360 Histori e kohes se re Odise caci 09.12.   8-9 B 109 09.12.2015
HIS 364 Histori e civilizimit teAzise,Afrikes,A.Latine Blerina. Xhelaj 07.12. 10-11 B 111 07.12.2015
GEO 355 Gjeografi ekonomike politike e shteteve E.Laci 02.12. 12-13 B 109 02.12.2015
HIS350 (z) Hist e marrdh nderkombetare E. Billa 04.12.11-12 B 110 04.12.2015
GEO349 (z) Elemente te hartotopografise E.Laci 09.12. 11-12 B 109 09.12.2015
EDU 337 Psikologji grupi G. Lepuri 02.12. 9-10 B 111 02.12.2015
EDU 325 Filozofi dhe Sociologji edukimi E.Avdulaj 04.12.14-15.30 B 108 04.12.2015
EDU 349 Pedagogji familjare Ilva Lamaj 09.12. 10-11 B301 09.12.2015
EDU 334 Komunikimi Irena Alimerko 07.12. 11-12 B111 07.12.2015
EDU 320 Gjeografi dhe didaktike F.Shkurti 02.12. 12-13 B 111 02.12.2015
EDU 331(z) Mendim kritik Ilva Lamaj 03.12.13-14 B105 03.12.2015
EDU 333(z) Psikologji komunikimi G.Lepuri 07.12.13-14 B111 07.12.2015
PS 322 Neuroriedukimi Integrimi neuroshqisor G.Lepuri 02.12.12-13.30 B402 02.12.2015
PS 335 Polihandikapi.Autizmi. A.Zhapa 02.12.9-10 B 402 02.12.2015
BIO 340 Anatomi dhe higjiene Oresta Saliu 10.12.12-13 B 109 10.12.2015
DEPARTAMENTI I DREJTESISE
KODI LËNDA PEDAGOG data ORARI SALLA
DRE 151 E Drejtë Publike (I) Klajdi Mone 27.11.2015 H,M,P 08:00-09:00 B 307
DRE 151 E Drejtë Publike (II) loreta alushi 23.11.2015 H,M,P 11:00-12:00 B 307
DRE 111 E Drejtë Romake (I) Arjana Llano 25.11.2015 H,M,P 09:00-10:00 B 307
DRE 111 E Drejtë Romake (II) Valbona Alikaj 25.11.2015 H,M,P 12:00- 13:00 B 307
DRE 121 Historia e Institucioneve (I) Jonida Mehmetaj 02.12.2015 H,M,P 10:00-11:00 B 307
DRE 121 Historia e Institucioneve (II) Aulona Haxhiraj 02.12.2015 H,M,P 13:00- 14:00 B 307
ENGH/ITA/FRE 131 Gjuhë e Huaj Dorjana Klosi
Marsela Harizaj E   14-15
DRE 211 E Drejtë Penale 1 (I) Aleks Prifti 27.11.2015 H,M,P 08:00-09:00 B 305
DRE 211 E Drejtë Penale 1 (II) Ervin Bacaj 23.11.2015 R, E 08:00- 09:30 B 305
DRE 221 E Drejtë Familjare (I) Jonada Zyberaj 24.11.2015 R, E 09:30- 11:00 B 305
DRE 221 E Drejtë Familjare (II) Jonada Zyberaj 25.11.2015 H,M,P 09:00-10:00 B 305
DRE 231 E Drejtë Civile II (I) Valbona Alikaj 03.12.2015 H,M,P 08:00- 09:30 B 308
DRE 231 E Drejtë Civile II (II) Jonada Zyberaj 03.12.2015 R, E 09:30- 11:00 B 308
DRE 255 E Drejtë Tregëtare (I) Ulvin Veizaj 20.11.2015 H,M,P 11:00-12:00 B 305
DRE 255 E Drejtë Tregëtare (II) Belinda Halilaj 24.11.2015 R, E 12:30- 14:00 B 305
DRE 311 Procedurë Penale Lorenc Danaj 04.12.2015 R, E 14:30-16:00 B 308
DRE 311 Procedurë Penale Besiana Muka 04.12.2015 R, E 10:00-11:30 B 308
DRE 321 Procedurë Civile Erjola Hoxha 23.11.2015 H,M,P 12:00-13:00 B 305
DRE 376 E Drejtë Europiane Sokol Bana 03.12.2015 R, E 13:00-14:30 B 308
DRE 376 E Drejtë Europiane Ervis Mocka 03.12.2015 R, E 11:30- 13:00 B 305
DRE 345 E drejte       Financiare Oliana Hoxhaj 25.11.2015 H,M,P 14:00-15:00 B 305
DRE 382 E drejte mjedisi Stela Mecaj 20.11.2015 H,M,P 14:00-15:00 B 311