10
SHK
2015

Kryeministri falenderon Univlorën

Pagesa e rregullt e energjisë elektrike nga ana Juaj ështe detyrim i forte për ne që të luftojmë pa pushim për t’i dhënë fund fenomenit të turpshëm të vjedhjes së energjisë. Energjia nuk mund të vazhdojë të paguhet me vetëm nga Ju dhe Ju s’mund të mbani me në kurriz, me parate Tuaja, edhe ata që e vjedhin energjnë.

Klikoni për letrën e plotë >>>